Ko je Sandra?

 Harmonija UkusaZdravo, ja sam Maja.

Dobrodošli na blog Harmonija Ukusa, mesto gde ćete pronaći fenomenalne recepte za razne prilike i prigode, od uputstva za sendvič koji se sprema za 5 minuta do recepata za čaroban obrok kojim ćete impresionirati brojne goste.

Jasno, sad ste se zbunili. Ko je Sandra, a ko je sad pa Maja? Toliko pitanja, a tek ste kliknuli na stranu. Bez brige, objašnjenje sledi.

Moj posao je da vam predstavim Sandru (na slici) i da pokušam da odgovorim na pitanje zašto je blog Harmonija Ukusa jedan sasvim poseban portal.

 

Sandrin posao

 

Sandra je uspešna preduzetnica, ponosna suvlasnica i menadžerka kompanije Harmonija keteringSvoju kompaniju sa ljubavlju i velikim požrtvovanjem gradila je godinama i broj onih koji su na njihove specijalitete odreagovali razrogačenim očima i jednim mmmmmmm već je popriličan.

Zapravo, i sama sam imala prilike da prisustvujem otvaranju novog poslovnog objekta i jedinice Harmonija ketringa – Harmonija Event Centra. Malo je reći da je hrana koju sam tamo probala izvrsna.

Harmonija Ukusa

Kombinacije ukusa bile su jednostavno fantastične, prezentacija čarobna, a slatkiši, bez trunke preterivanja, bili su najbolji koje sam ikada okusila.

Sandra je snimila brojne kulinarske emisije za televiziju Happy i blog Kuvarica, na kojima jasno i jednostavno predstavlja pripremu ukusnih i zdravih jela i obroka. Snimke možete pogledati i na ovom blogu.

Šta da očekujete od bloga Harmonija Ukusa

 

Na slavljima i događajima za koje je Harmonija ketering pripremala posluženje uvek se nalazilo pomalo magije. Nije se desilo a da gosti ne budu prijatno iznenađeni, čak zaprepašćeni Sandrinim i umećem njenih saradnika.

Znate onaj osećaj kad probate nešto nesvakidašnje; kad ne možete da poverujete da zalogaj hrane može da ima tako fantastičan ukus i nimalo lošiji izgled.

I nije samo hrana u pitanju. Čitava atmosfera oko njene kuhinje i proslava je poseban doživljaj, prilika da uživate u luksuzu i osećate se privilegovano. Uostalom, možete je pratiti na fejsbuku i uveriti se sami.

Harmonija Ukusa

U jednom razgovoru, Sandra mi je rekla da želi da taj luksuzni momenat, iza koga stoji dugogodišnje kulinarsko umeće, kvalitetno umetničko oko i besprekoran osećaj za stil podeli sa svima vama. Želi, a i ja sa njom, da recepti koje ćemo razmenjivati na blogu imaju svoj život. Hoće da se pretvore u ukusne obroke, i na kraju, u trenutke ljubavi i zadovoljstva koje ćete provesti sa svojim voljenima.

Vremena je malo i živi se brzo.

Zaposlena žena (ili muškarac, što da ne!) nema baš kad da eksperimentiše u kuhinji i da se povazdan bakće šerpama i loncima. S druge strane, najlepši i najtopliji trenuci koji povezuju ljude i pobuđuju nežnost, zahtevaju da se uloži i vreme i trud. I Sandra bi htela da pomogne oko toga. Jer, to je ipak najvažnije, zar ne?

Zato su njeni recepti jednostavni i precizni, a priprema jela obično kratko traje.

No, ako uvek koristite kvalitetne namirnice i jelima dodate prstohvat ljubavi, rezultat će, nadamo se, uz zadovoljne osmehe na licu biti i prava, domaća harmonija ukusa.

Harmonija Ukusa

5  fascinantnih činjenica o Sandri

  • Uvek je nasmejana, dobro raspoložena i zrači pozitivnom energijom.
  • Počela je da sprema hranu sa 7 godina.
  • Njena mama se nije slagala da nakon završenog fakulteta otvori kompaniju za “pravljenje kolača.” Naravno, danas je veoma ponosna mama.
  • Kada je počinjala, sanjala je da će raditi malo a zarađivati puno. Iako se taj san još uvek nije ostvario, ni malo nije razočarana.
  • Svaki njen radni dan je različit i uzbudljiv.

 

Autor teksta: © Maja Šarić